Snuttefilmen

SNUTTEFILMEN

COUNTDOWN

Håll ut...

SNUTTE TIDNINGEN

TÄVLING

Tävlingen från tidningen


Sök lag till Snuttefilmen!

2020-12-10

Vad väntar du på?


Under denna dag kommer vi att erbjuda en Filmvisning på dagen där alltifrån uppsnack, exklusiva intervjuer och även bortklippt material från de deltagande kommer att visas, något som aldrig tidigare har gjorts. Efter denna härliga förmiddag kommer, som sagt, alla ni i lagen få hem Bi6 alldeles egna sittningskasse, innehållande allt och lite till som behövs för att anordna en sittning hemma i ditt egna kök. Vi kommer köra ut denna kasse åt er, men endast inom Linköpings stadsgränser. Bland annat skickas ingredienserna till en vegetarisk trerättersmeny och sittningsdryck med. Under kvällen kommer vi vara med er från snuttestudion där vi kommer bjuda på underhållning i form av gückel, hälsningar, utlottning av fina priser och framförallt prisutdelning för filmtävlingen!


Priset för lagen blir 120 kr/person.

TAGGA SNUTTE!!!

Om Snuttefilmen:


Hollywood tar sig till Linköping när universitetets alldeles egna filmfestival drar igång!


Snuttefilmen är en tävling i kortfilm där just DIN film kan visas för en publik och en jury. Du kan du kamma hem ett pris och bli en av universitetets Hollywood-stjärnor.


Snuttefilmen som vanligen är universitetets längsta festhelg kommer i år att att levereras i en helt ny och fräsch upplaga.


Häng här och på våra sociala medier för uppdateringar!


Var med och tävla! Vi vet att du har det inom dig. Vem vill inte vara Hollywood-stjärna liksom?