Arrangemang

ARRANGEMANG


BI6 UNDER ÅRET


Under året hittar vi på en hel del, både för TBi-sektionen men också hela universitetet. Nedan hittar ni en del av det vi gör under läsåret!

NOLLEFINALEN

Nollefinalen avslutar Nolle-P och anordnas av Bi6 tillsammans med andra festerier på tekniska fakulteten. Kvällen inleds med en finsittning och avlsutas med ett hejdundrande kalas på Kårallen för alla nya studenter på tekniska fakulteten!


Datum: 27 augusti 2022

TENTA-

OMTENTAKRAVALLERNA

Fira att tentorna är över på två storslagna kravaller med Bi6 och D-group!

Efter läsårets allra första tentaperiod så är det äntligen dags att släppa loss. Bi6 styr tillsammans med D-Group två kvällar där du kan lämna både böckerna och tentaångesten hemma för att istället dra på dig ovven och komma till Kårallen!


Datum: 28-29 oktober 2022

 

KLACK & FRACK

När hösten sveper in över de östgötska slätterna är det dags för Klack & Frack. Bi6 bjuder in till den hetaste finsittningen för TBi-sektionen med oförglömlig underhållning. Stryk era skjortor, putsa era skor och gör er redo för en kväll ni sent kommer glömma!


Datum: 2 december 2022

Snuttefilmen är årets absolut längsta festhelg som i år går av stapeln i februari i år. I Snuttefilmen tävlar lagen i en kortfilmstävling, och deras bidrag visas sedan upp på Filmstaden i Linköping. Under veckan bjuds det på sittningar, pubar, fester och annat kul! 


Häng med oss på årets roligaste vecka!

 

SOMMARSITSEN

Sommarsitsen är precis som det låter - en mysig sommarsittning för att avsluta läsåret. Under slutet av vårterminen kommer sommarsitsen för att ge dig försmak på de sena sommarkvällarna som snart väntar, fast i studentversion!


Datum: Kommer snart

 

FLAKDAGEN

I slutet av vårterminen är det dags för flakdagen. På packlistan för denna dag står bara en brassestol, ett gott humör och ett flak med dryck. Målet: att dricka upp alla dina småburkar och få dem streckade på armen. Bi6 står för musik och gött häng, och vi vill hänga med just dig!


Datum: Kommer snart