Om oss

Om oss 


Här kan du lära känna oss bättre och ta del av våra optimala raggningsrepliker och partytrick!

"Som Chef är det mitt ansvar att allt fungerar och för att klara av det har jag mina 11 luddiga vänner."

"Som regissör så är det mitt ansvar att snutte (världens bästa grej!) blir så bra som möjligt."

"Det är jag som ser till att ingen går hungrig på festerna. Varannan korv eller hur är det man brukar säga? Fixar även glitter och glamour till sittningar och andra event."

"Som kassör gör jag allt det roliga! Så som att budgetera, skicka och betala fakturor och bokföra på söndagsmorgnar."

"Som Ljus och ljus ansvarig måste jag se till att festerna har fet musik, sick beats, rök som fan och mer strobe än vad som någonsin skulle behövas.  Behövs det en film, eller om någon vill prata om film, så går man till mig".

"Biljett & Info har koll på det mesta och är även sekreterare på våra möten. Jag ser till att information finns om våra evenemang och att inbjudan skickas ut. Jag ser också till att sälja biljetter och ta in anmälningar. Undrar du något? Maila mig!"

"Tillsammans med min underbara tryckpartner Matilda gör vi allting som syns utåt! Allt från att redigera bilder till att göra sjuka märken att ha på ovven!

"Att ha posten PR & Spons innebär att jag främst ansvarar för våra sociala medier men även hur vi syns utåt samtidigt som jag hjälper vår fina Spons att sponsa loss!"

"Oavsett vad du har en törst för så kan jag hjälpa dig att släcka den"

"Som tyckare i Bi6 får jag möjligheten att rita, designa och fixa med allt ifrån biljetter till PR-posters till vårt festeri! En kul och kreativ post som jag får dela med min fantastiska tryckpartner Natali <3"

"Mitt ansvar som Personal & Logistik är att fixa jobbare, transport och scheman till de sjukt roliga festligheterna vi anordnar. Men viktigast av allt, jobbgodis så att alla håller humöret på topp!"

"Jag jobbar bakom skärmar med minst tre telefoner som ringer non-stop, jag går på möten i Japan med Samsung och skapar relationer med företag. Är även administratör på Bi6.se"

Webbansvarig:
John Hardingz
+46737077196